Opšta medicina u poliklinici Džinić

U svim visoko razvijenim zemljama, kao i kod nas danas, sve je veća potreba ljudi da imaju kvalitetnu opštu medicinsku praksu, tj. da imaju porodičnog lekara. Veoma je značajno dobro poznavanja pacijenata, njihove porodične anamneze, navike pacijenta i poslovno okruženje za dobru i kvalitetnu primarnu zaštitu. Porodični lekar ili lekar opšte prakse je neko ko kompletno sagledava sliku pacijenta na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou i koji prati svoje pacijente. U okviru pregleda opšte prakse, pored merenja visine, telesne težine, krvnog pritiska itd., osnova je razgovor sa picijentom i sagledavanje subjektivnog i objektivnog stanja pacijenta..

opšta medicina poliklinika džinić novi sad

Porodični lekar je danas sve više zastupljen u medicinskoj praksi i smatra se prvom linijom zaštite i zato se kaže da je to primarna zdravstvena zaštita. Porodični lekar, kako i sam naziv kaže, je neko ko je sa pacijentima veoma blizak i ko je ukljucen u samu porodičnu anamnezu.

Zakažite pregled - Poliklinka

    Specijalista opšte medicine

    Dr LJiljana Ćirić - Siriški

    Dr Ljiljana Ćirić – Siriški je specijalista opšte medicine koja je u bogatom radnom veku, već 20 godina, stekla veliko iskustvo i razne veštine u postavljanju dijagnoza i davanju prave terapije, kako bezazlenih tako i životno opasnih stanja.

    Svojim doprinosom i zalaganjem, stekla je veliko poverenje i dogogodišnje zadovoljne pacijente.