Hijaluronski fileri Džinić Poliklinika

Starenje je fiziološki proces tokom koga se pojavljuju fine linije i bore koje se filerima mogu uspešno tretirati. Fileri su specijalno proizvedeni gelovi, koji sadrže visok procenat hijaluronske kiseline.Hijaluronska kiselina je supstanca koja je prisutna u koži ali se gubi u procesu starenja, a ima funkciju održavanj hidriranosti i turgora kože.

hijaluronski fileri poliklinka džinić

Nažalost, ona se vremenom gubi, što je jedan od uzroka starenja kože lica i tela, a tako i pojave bora. Savremeni hijaluronski fileri u potpunosti imitiraju prirodni hijaluron u koži. Dokazan je njihov stimulativni efekat na okolno tkivo, što znači da i posle njihove resorpcije koža ostaje u mnogo boljem stanju nego što je bila pre aplikacije. Ona je osvežena i ublaženih bora, a kod mlađih žena upotrebom dobre tehnike dolazi i do potpunog nestanka bora. Kod starijih osoba bore mogu biti znatno ublažene.

Kako se izvodi procedura?
Zakažite pregled - Poliklinka

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija – sertifikovani lekar estetske medicine u poliklinici Džinić i subspecijalista patolog-citolog stalno zaposlen u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i vanredni profesor na Katedri za patologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, gde je 2016. godine odbranio doktorsku tezu i stekao zvanje doktora nauka.