Tretman za uklanjanje bora na čelu i oko očiju Džinić Poliklinika

Ovaj tretman je u poslednje dve decenije doneo najveći napredak u savremenoj estetskoj i opštoj medicini a ujedno je najdelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u Svetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov efekat je vidljiv u roku od nekoliko dana. Preparat koji se aplikuje efikasno uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dodatno može ukloniti bore na nosu, zatim podignuti obrve, uglove usana ili zategnuti vrat. Može se primenjivati i za spuštanje gornje usne kod pacijenata kojima se previše vide desni i za sužavanje lica kod onih koji imaju previše izražene mišiće za žvakanje.

Botox inekcija

Ovaj tretman efikasno uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dodatno može ukloniti bore na nosu, zatim podignuti obrve, uglove usana ili zategnuti vrat. Može se primenjivati i za spuštanje gornje usne kod pacijenata kojima se previše vide desni i za sužavanje lica kod onih koji imaju previše izražene mišiće za žvakanje.

Zakažite pregled - Poliklinka

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija – sertifikovani lekar estetske medicine u poliklinici Džinić i subspecijalista patolog-citolog stalno zaposlen u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i vanredni profesor na Katedri za patologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, gde je 2016. godine odbranio doktorsku tezu i stekao zvanje doktora nauka.