Tretman sopstvenom plazmom Džinić Poliklinika

Tretman sopstvenom plazmom je poznat i kao vamirski tretman ili tretman trombocitima. Nije neuobičajeno što je za veom kratko vreme postao najpopularnija estetska procedura globalno, zahvaljujući snažnim efektima koje ima u pogledu regeneracije i podmlađivanja kože. Koža je nakon tretmana sjajna, blistava, ten ujednačen. Vampirski tretman može da se primenjuje tokom cele godine.

Prvo se pacijentu izvadi krv klasičnim postupkom vađenja krvi, te se epruveta izlaže procesu centrifuge, na osnovu koje se iz krvi pacijenta izdvaja njen poseban fragment – krvna plazma bogata trombocitima, u kojima su upravo sadržani faktori rasta čiji je efekat po stanje i zdravlje kože značajan, a koji se injektabilnom metodom ubrizgavaju u dermis pacijenta.

prp treman poliklinka džinić

Pacijentu se pre same procedura na kožu lica nanosi lokalni estetik, te je procedura skoro 100% bezbolna. Nakon tretmana moguće je crvenilo i sitni tragovi uboda par dana.

Najznačajniji efekat podmlađivanje kože ovim tretmanom jeste taj što se ujedno podstiče prirodni proces regeneracije same kože, produkcije kolagena, te koža postaje blistava, zdrava, jedra, podmlađena, i to su efekti koji se vide već odmah nakon jednog tretmana, a pun rezultat nakon 7 do 10 dana. Tonus kože se poboljšava, bore postaju manje vidljive, takođe se regulišu i određene nesavršenosti kože poput fleka, hiperpigmentacije, ožiljaka od akni.

Tretman sopstvenom plazmom je tretman koji se preporučuje i nakon određenih procedura poput tretiranaj kože laserom, hemijskih pilinga itd. jer ubrzava i podstiče proces regeneracije.

Tretman sopstvenom plazmom je potpuno bezbedan i preporučuje se apsolutno svima, čak i onima sa osetljivom kožom!

Zakažite pregled - Poliklinka

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija

    Prof. dr sci. med. Golub Samardžija – sertifikovani lekar estetske medicine u poliklinici Džinić i subspecijalista patolog-citolog stalno zaposlen u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i vanredni profesor na Katedri za patologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, gde je 2016. godine odbranio doktorsku tezu i stekao zvanje doktora nauka.